Gud vill hela ditt inre

Gud vill hela ditt inre - saker vi har upplevt kan lägga en sordin på livet och skapa minnen som stör våra relationer och reaktioner. Att lyfta sina ögon från sig själv och se på Jesus gör att vi kan bli befriade från saker som binder oss. Genom livet med Jesus kan vi få uppleva ett liv i frihet.

Klicka för att se - Gud vill hela ditt inre

Gud vill Hela ditt inre - Del 1 & 2

DEL 1 - Den sönderbombade staden är ett avsnitt med Ingvar Hörnvall där han delar med sig av sina tankar. Avsnittet handlar det om en människas trasiga inre, men också om hur vi kan se på Guds löften mitt i omständigheterna. Gud vill hela ditt inre.

DEL 2 - Att våga se tro - Ingvar fortsätter utifrån berättelsen om Gideon talar om tro, och om att den ringaste av fegisar kan få vara en troshjälte. De två delarna av Himmelska poänger spelas upp efter varandra.

Gud vill och kan hela ditt inre

Gud vill hela ditt inre själsliv och du kan ta steget mot inre välmående. Bibeln vill hjälpa dig att hitta balans och harmoni i ditt inre. Oavsett om du kämpar med stress, ångest eller behöver hjälp med att finna din livsriktning, så finns det en väg för dig. 

Himmelska poänger

  • Lättsam kristen undervisning
  • Serie om kristen tro i vardagslivet
  • Producerad av Ingvar Hörnvall
  • Avsnitt med olika ämnen 25 min
  • Språk - svenska
Start / Himmelska poänger / Gud vill hela ditt inre