Himmelska poänger

Himmelska poänger ett kristet program med Ingvar Hörnvall från Hörnsjö. Ingvar pratar om kristen tro och om olika ämnen. Han har en naturlig enkelhet i sin undervisning från Bibeln. Ingvar Hörnvall är ingen man som sätter sig på en pedistal och låter pekpinnen gå. Hans relation till Herren själv är tydlig när han delar med sig i de kristna avsnitten - Himmelska poänger. I Himmelska poänger väjer Ingvar inte för det som kan verka vara kontroversiellt eller svåra saker att prata om i
livet. Bra kristet innehåll och undervisning som är inspelade nära Ingvar Hörnvall gård i Nordmaling, Västerbotten.

Klicka & Välj Himmelska poänger

Drömmar, visioner & löften i Bibeln

Ingvar Hörnvall berättar om sina drömmar. Avsnitt av Himmelska poänger om drömmar ifrån Gud. Gud har en uppgift för alla.

Byt kalsonger - himlen & evigheten

Ingvar Hörnvall berättar historier från verkliga livet, himlen o evigheten. Avsnitt om hur viktigt det är att lära känna Jesus.

Det finns nåd också vid en skilsmässa

Det finns nåd att börja om på nytt efter en skilsmässa! Hur ser Gud på en skilsmässa? Kristen undervisning i två delar.

Full upprättelse - oväntat gravid

Överraskande graviditet - hur gick det? En verklighetsskildring om upprättelse berättad av Ingvar Hörnvall.

Tiondegivande

Himmelska poänger handlar om tionde givande. Att vi inte ska leva i lagen, när det handlar om givande. Och så en historia...

Att välja rätt tunna - att bli en kristen

En historia för länge sedan gjorde stort intryck för Ingvar Hörnvall. Han delar med sig  tankar och minnen.

Bygg inga hyddor - Om guds vilja

Försök inte bevara och hålla fast vid det som har varit. Istället ska vi flöda i det Gud vill idag så är vi användbara för honom.

Fem bröd o två fiskar - Använd av gud

Ta vara på den gåva du fått. Känner du dig otillräcklig så finns en stor potensial för Gud är på din sida och hjälper. Ingvar Hörnvall.

Den sönderbombade staden

Gud vill hela ditt inre - Himmelska Poänger handlar om en människas trasiga inre. Hur vi kan se Guds löften trots omständigheter.

Upprättelse från klantiga misstag

Ingvar Hörnvall delar tankar om våra bibliska hjältar. Dom som är våra största förebilder gjorde faktiskt oerhörda misstag.

Vara ledd av anden

Våga låta Gud använda dig. Ingvar delar tankar om kristen tro, hur han blev manad att göra en musikvideo.

mina låtar

Ingvar Hörnvall berättar om sina låtar; hur de kom till och vad han vill förmedla genom dem. Vi får också se musikvideos av dem.

Himmelska poänger i Skogen

Himmelska poänger de första fem avsnitten. Möt Ingvar Hörnvall på kafferasten ute i skogen. Han funderar och pratar över olika ämnen.

Kristen identitet & självbild

Himmelska poänger - Ingvar Hörnvall

Ingvar Hörnvall pratar om vår självbild samtidigt som har kokar kaffe på en tjärstubbe. Himmelska poänger ett kristet program.

Den religiösa människan

Himmelska poänger - Ingvar Hörnvall

Religiös eller kristen? Har vi kristna ett kristet utseende eller ett förvandlat liv ? En historia från verkliga livet berättad av Ingvar Hörnvall.

Gud är god

Himmelska poänger - Ingvar Hörnvall

Enkelt och övertygande pratar Ingvar i detta avsnitt i Himmelska poänger om Guds godhet. Undervisning ur bibeln och Ingvar Hörnvalls egna låtar.

Vad säger gud om alkohol

Himmelska poänger - Ingvar Hörnvall

Ingvar Hörnvall har sin bibeln har han med sig. Under kafferasten i skogen delar han med sig ur Bibeln om Guds syn på alkohol.

De andliga nådegåvorna

Himmelska poänger - Ingvar Hörnvall

De andliga nådegåvorna. Ingvar Hörnvall berättar hur han som ung sökte dessa i Bibeln. Är det svårt eller är det något naturligt?

Döda ben kan få liv igen

Himmelska poänger - Ingvar Hörnvall

Döda ben kan få liv igen handlar om väckelse. Väckelse är något vi längtar efter. Denna längtan är också en längtan som Herren har.

 

Om Himmelska poänger

Himmelska poänger en enkel och inspirerande kristen undervisning på vår sida. Ingvar Hörnvall ger av lättsam kristen undervisning är speciellt utvald för att hjälpa dig att växa i din tro på ett lättsamt och tillgängligt sätt. Oavsett om du är ny i tro, eller har varit kristen länge, finns det något för alla i våra video klipp. Upptäck bibelns sanningar som ger dig en rik förståelse och praktisk tillämpning av kristendomens centrala budskap.

Ingvar Hörnvall bor på en gård i byn Hörnsjö utanför Umeå. Han arbetar som busschaufför i Västerbotten. Han gillar att umgås med sin familj och andra människor. Hans dröm är att det han delar med sig ska betyda något för någon bland annat genom Himmelska poänger.

Himmelska poänger

  • Lättsam kristen undervisning
  • Serie om kristen tro i vardagslivet
  • Producerad av Ingvar Hörnvall
  • Avsnitt med olika ämnen 25 min
  • Språk - svenska
Start / Himmelska poänger