Om Bibeln.tv

Jag tycker det är jätteroligt att få göra den här kristna hemsidan bibeln.tv som berättar om Jesus men som också gör det lättare att hitta fräscha kristna program. Det startade först med hemsidan seriebibeln.com. En kristen hemsida för barn och andra med barnasinnet kvar. Där finns filmer med ett kristet budskap och roliga saker som pyssel, recept, osv. Behovet av en sidan för unga och vuxna fanns och så kom bibeln.tv till.

Vad är bibeln.tv?

Bibeln.tv är en samfunds oberoende kristen hemsida. Syftet med sidan är på ett enkelt sätt göra bibelns budskap tillgängligt. Sidan vänder sig på ett vardagsnära sätt till människor.


Upptäck den fantastiska världen av tro och film på vår hemsida, bibeln.tv! Utforska det kristna utbudet av film. Det är ett brett utbud av inspirerande filmer som kommer att beröra ditt hjärta och fördjupa din andliga resa. Från gripande dramer till inspirerande dokumentärer, här finns något för alla. Luta dig tillbaka och njut av en unik samling av filmer som förmedlar budskap om hopp, tröst och kärlek. 

Bibeln.tv Vill

En sida med kristen film

  • Nå ut till människor

  • Presentera Jesus

  • Skriven med ett modernt språk

  • Lättsam sida om tro

   Kontakta oss

   Ansvarig för hemsidan - Maria Nilsson, Dalbackavägen 47, 945 92 Altersbruk

   Start / Kontakt