Kristen film

Kristen film på engelska och svenska. Bra kristna filmer i olika kategorier; bibliska filmer, kristna familjefilmer, Jesusfilmen, kristna filmer med svensk text, verklighetsbaserad film, kristen barnfilm och kristna filmer att se på youtube. Det är film med ett klart kristet budskap men även filmer med en bra handling ex feelgood filmerna. De kristna filmerna finns första hand på engelska som går att välja med svensk text, det finns även någon film på svenska.

Klicka & Välj katergori på Kristen film

Kristna filmer med svensk text

Kristen spelfilm ett stort urval av kristna filmer att se online. Filmer i kategorin drama som berör kristen tro.

Bibliska Filmer

Kristen film om hur det var o hur det gick till direkt från Bibeln. Se film om Jesus, Simson, Rut, Magdalena, Ester, Paulus, David.

Kristna familjefilmer

Kristna familjefilmer i en spellista med ganska många att välja mellan. Efter mycket sökande presenterar jag lite familjefilm. 

Jesusfilmen

Jesusfilmen är en film om Jesus som skildrar hela Jesu liv. Vi får följa Jesus från han föddes, liv, korsfästelsen o himmelsfärden.

Verklighetsbaserad film

Verklighetsbaserad kristen film ett fängslande livs drama. Baserat på en verklig händelse får vi följa olika personers liv.

Feelgood film

Passa på att njuta av din ledighet och se bra filmer. Här hittar du en spellista med bra feelgood filmer att njuta av. Full movie.

Kristna barnfilmer

Upptäck ett stort utbud av kristna barnfilmer o tips på program utvalda att passa barn i olika åldrar.

Kristna filmer youtube

Film med ett kristet budskap o andra filmer med bra handling. Hela filmer på engelska samlade i en spellista på youtube.

Kristna Julfilmer

Kristna julfilmer med vacker musik, julkänsla, gripande berättelser. Luta dig tillbaka och se vår samling av kristen julfilm och julberättelsen om Jesus.

Kristen Påskfilm

Passa på och se en film under påsken. Påskfilmer om varför vi firar påsk. Påsken är en kristen högtid som påminner oss om Jesu död och uppståndelse.

Se på Kristen film

Kristen film där du kan inspireras av film med ett kristet budskap! På vår sida hittar du ett brett sortiment av berörande och tankeväckande kristna filmer som tar dig med på en vandring genom tro, hopp och försoning.

Fånga kraften i berättelserna om kärlek, förlåtelse och hängivenhet med våra kristna filmer. Oavsett om du letar efter en musikalisk upplevelse, en rörande drama eller en djupdykning i bibliska historier, så har vi något för alla.

Kategorier av Kristen film

  • Bibliska filmer
  • Kristna familjefilmer
  •  Jesusfilmen
  • Kristna filmer - svensk text
  • Verklighetsbaserad film
  • Kristen barnfilm 
  • Kristna filmer på youtube
  • Kristna julfilmer
  • Påskfilm
Start / Kristen film