kristna vittnesbörd

Kristna vittnesbörd och livsberättelser om hur Jesus presenterat sig för människor på olika sätt. Vittnesbörden handlar om ett speciellt ögonblick som blev avgörande för att bli kristen, Guds ledning och mirakulösa händelser. Under bilderna hittar du flera filmklipp med människor i olika åldrar som delar med sig av sin tro. Lyssna till nära 100 styck olika livsberättelser. 

Klicka & Välj kristna vittnesbörd om jesus

Simon & Örjan

Simon Ådahl o Örjan Armgren är två grannar. Simon gick i kyrkan och trodde inte att Örjan var road av tro. Så en dag möts dom i kyrkan. Idag går de med Gud.

Livsberättelser 

I Livsförvandlingen intervjuas människor från olika delar av Sverige. De har olika livsberättelser men de har ett gemensamt att de fått sina liv förvandlade.

Intervjuer om kristen tro i Bohuslän

Vi möter personer som öppenhjärtligt berättar om hur de fann en tro på Jesus. Serien Bohuswind är inspelad i Bohuslän på västkusten.

Nära döden upplevelser

Nära döden upplevelser är vittnesmål om den andra sidan och upplevs av dem som varit nära att dö. Många upplever att de färdas genom en tunnel. 

vittnesbörd om jesus

Kristna vittnesbörd av människor som fått sina liv förvandlade av Jesus. Det är frihet från droger, fruktan, missbruk, ensamhet, bönesvar.

Kristen video

Kristen video om Jesus med personer som berättar om sitt liv. Livsberättelser av människor som upplevt tro i vardagen. Se film med intervjuer med personer.

Min berättelse om gud - concorde

Min berättelse om Gud, personligt o öppen hjärtligt får vi möta människor. De delar av hur de funnit tro på Jesus, hittat en väg när allt varit omöjligt.

Flavia Perez

När Flavia Perez växte upp satt pappan i fängelse o mamman mådde inte bra. Det var inte lätt, hon mötte missbruk o kriminalitet. Gud förvandlade hennes liv.

Kristna Vittnesbörd om Jesus

Kristna vittnesbörd om Jesus och den heliga andes vägledning. Lyssna till vår spännande samling av gripande berättelser från människor som har upplevt mirakulösa omvändelser, uppenbarelser och helande genom tron på Gud. Genom se vittnesbörden kommer du att stärka din egen tro och få en djupare förståelse för Jesu kärlek och nåd. De kristna vittnesbörden om Jesus är ett kraftfullt verktyg för att presentera tron.


kristna vittnesbörd på svenska

  • Simon & Örjan
  • Livsberättelser
  • Intervjuer om kristen tro i bohuslän
  • Nära döden upplevelser
  • Vittnesbörd om Jesus
  • Kristen video
  • Min berättelse om Gud
  • Flavia Perez
< Start / Kristna vittnesbörd