Kristna gårdar

Kristna gårdar finns över hela Sverige. Det är kristen camping, hotell och vandrarhem. Det kan vara kristna lägergårdar och sommarhem som utvecklats till en bredare användning. Kristna gårdar är en lugn och fridfull oas i kristen regi. Vad de kristna gårdarna erbjuder kan variera från campingplats, stugor, hotell, restaurang. Ofta finns ett program man sångstunder, cafékvällar, andakter och möten.

Se kristna gårdar & Kristen camping

Två olika sökvägar

Kristna gårdar och Hotell

KGH

Kristna gårdar och hotell har cirka 70 medlemmar som samarbetar. De presenterar sina medlemmar på en gemensam hemsida. Det är lägergårdar, kursgårdar, kristen camping hotell och pensionat. Profilen är kristen och man tillämpar en restriktiv hållning till alkohol.

Sök på landskap eller genom karta för att hitta kristna gårdar.

Kristna gårdar i Sverige

Välj "gårdar / Camping"

Hitta kristen camping och kristna gårdar via söksajten kyrktorget. Där finns också en förteckning online på svenska kyrkor och församlingar. För att hitta det du söker efter behöver du klicka för en kategori som kan kombineras med ett geografiskt läge. De visas sedan på en karta.

Bocka för gårdar / camping så ser en karta som du zoomar i till önskad plats.

Kristna gårdar - kristen camping

Kristna gårdar och kristen camping som du är välkommen att besöka. Här kan vi presentera ett brett utbud av olika typer av boende möjligheter i kristen regi.
  • Kristna gårdar
  • Kristen camping
  • Kristna hotell
  • Lägergårdar & Kursgårdar
  • Vandrarhem och stugor
Kristna gårdar har den unika gemenskapen och andliga atmosfären. Här kan du uppleva stillhet och ro, samtidigt som du kan stärka din relation till Gud och natur. Våra gårdar är vackert belägna och erbjuder en fridfull miljö där du kan koppla av och reflektera.
Start / Tips på kristna resor / Kristna gårdar