Upprättelse

Upprättelse är något som Gud vill ge! Efter fel och misstag res dig upp borsta dammet av benen och börja gå igen. Men är det så lätt jag gjorde ju ett stort misstag? Ingen tycker det är konstigt att ett barn ramlar när det håller på att lära sig och gå. Som Guds barn så får vi också göra det och resa oss upp igen. Upprättelse innebär att vi får börja om igen. Fatta mod och ta ett steg med Guds hjälp så för han dig vidare och ge ett förnyat förtroende.

Klicka på bilden se: upprättelse från klantiga misstag

Dom gjorde klantiga misstag - om upprättelse

En video om upprättelse. Ingvar Hörnvall delar med sig av tankar om våra bibliska hjältar. De som är våra största förebilder gjorde faktiskt oerhörda misstag. Gud gav dem förnyat förtroende och de kunde gå vidare.

Upprättelse

Du kan få förnyat förtroende och upprättelse från misstag! Misstag kan hända och det kan påverka oss negativt. Jesus ger dig en chans till och du kan få förnyat självförtroende. Oavsett om det handlar om ett felaktigt beslut, ett misslyckat projekt eller en missförstådd kommunikation, Bibeln hjälper dig att lära dig av dina misstag och ta dig framåt. Se framåt och gå vidare även om ett misstag sker. 

Himmelska poänger

  • Lättsam kristen undervisning
  • Serie om kristen tro i vardagslivet
  • Producerad av Ingvar Hörnvall
  • Avsnitt med olika ämnen, 25 min
  • Språk - svenska
Start / Himmelska poänger / Upprättelse