Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Andvänd det lilla du har

Enkel kristen undervisning från bibeln om Jesus, Gud, kristet, kristna och bibel tro från bibeln.tv. Denna gång handlar det om att vara en kanal.

Att följa Jesus innbär inte att ha mycket pengar och bli framgångsrik och högt uppsatt. Detta är naturligtvis något som ändå kan ske ibland som drottning Ester fick bli landets första lady. 

Att följa är att helhjärtat leva tillsammans med honom. Små saker som ord, en bulle, att vara på rätt plats i rätt tid kommer då att betyda mer än vi nånsin kan förstå. 

Fem bröd och två fiskar

Använd det lilla du har så kommer Gud att multiplicera det. Ingvar Hörnvall pratar om pojken med de två fiskarna och änkans sista slant. Om hur det som verkar betydelselöst har väldigt stor betydelse för Jesus när det görs för att vi älskar honom. Programmet ingår i serien "Himmelska poänger" och är inspelat i Hörnsjö, Västerbotten.

Guds ledning - Simon Ådahl

Simon Ådahl berättar om ett svårt beslut och bad Gud om någon ska ringa och säga -Du har gjort helt rätt. Samtidigt får en man för sig att ringa.... Är detta möjligt ? Vi får även höra låten "Jag talar liv i dig" av Simon Ådahl.

Kan Gud använda dig?

Funderar du på hur du skulle kunna bli använd av Jesus kolla då på denna kortfilm. Inspelat av Ekenäs metodist.

En lärdjunge är inte den som har mest kunskap

utan den som har ögonen på mästaren och kan lära mer.