Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

Dela

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Enkel kristen undervisning från bibeln om under, Jesus, Gud, kristet, kristna och bibel tro från bibeln.tv.Under

Jesus är undrens Gud och det finns ingenting som han inte förmår. Därför kan du och jag räkna med mirakler i hans närhet. Det kan vara bönesvar, under, helande och övernaturliga tilltal från den helige ande.

Här följer några exempel på under som händer i Sverige idag.
 

Smärtan försvann nästan helt!

Christin hade haft artros i knäna i ca ett och ett halvt år, hon hade svårt att gå i trappor och när hon böjde sig ner så blev smärtan outhärdlig. Men efter förbön så gick smärtan ner avsevärt!

Jesus botar på riktigt, och det bästa är att man närmar sig helande på ett väldigt praktiskt sätt. Därför ville jag så klart kontrollera en tid efteråt om helandet hade hållit i sig, eller om det bara var en tillfällig förbättring.
Sagt och gjort - jag skickade ett e-mail till Christine ca fyra veckor senare för att kontrollera hur det var med hennes knän, och svaret blev att det var mycket bättre än innan vi bett. Smärtan var betydligt lägre, och särskilt på det högra knät där den gått ner med cirka 80%. Hon berättade också att innan förbönen så hade hon känt av smärtan nästan hel tiden, men särskilt illa var det när hon gick i trappor - men nu känns det för det mesta ingenting!

Ytterligare sex veckor senare skickade jag ett e-mail till, och då blev det fantastiska svaret att "Det har hållit sig. Jag studsar upp för trappor med stor lätthet men har en liten rest av smärta."

Simon Ådahl - Hel och fri

Simon vittnar om olika helanden, bland annat en kvinna som reste sig från sin rullstol trots att läkarna hade sagt att hon aldrig skulle kunna gå igen, och en kvinna som hade opererat sin arm åtta gånger tills den hängde lam på sidan, men som efter förbön plötsligt kunde röra den fritt. Det finns en levande Gud, och han vill göra dig hel och fri. 

Se och tro vad Jesus gör idag!

Vi får följa med Tommy Lilja till Zambia, Burma, Indien, Israel och Etiopien. Vid kampanjerna blir människor helade och befriade. I klippet får vi se exempel på männisor som blir berörda ex lam kvinna som går, halt man som helas, döv flicka som börjar höra osv.

Fler intressanta klipp om helande 

Helad från cancer - Ett under räddade svensk kvinna. 

Döv börjar höra  - Döv muslim får sin hörsel av Jesus och börjar höra under en kampanj (textat) 

Heland från öroninflamation  -  Ett barn blir helad från kronisk öroninflammation.

Kvinna får sin syn - Jesus helar en blind kvinna inför 200 000 åskådare (textat)

Mirakulöst helad från cancer - Jan berättar hur han blev helad från cancer.