Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

Dela

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Skapelse & evolution

Enkel kristen undervisning från bibeln om evolution och skapelse, Jesus, Gud, kristet, kristna och bibel tro från bibeln.tv.Bibeln talar tydligt om en skapare. Det finns en plan och mening med allt. Det är inte en slump. Ett högre syfte än du och jag kan föreställa oss ligger bakom allt - en levande Gud - en skapare. Kanske du tänker att det är väl ändå "hedenhös" med skapelsetro. Fakta är att den evolutionsteori som skolan lär ut har många vetenskapsmän lämnat. Troligen lärs den ut för vad skulle man annars säga?? Det otroliga är att vetenskapen stöder skapelsetron på många områden.

Pappa vem har gjort - Jerusalem

Video om SKAPELSE & EVOLUTION 

Museet - Den förhistoriska världen i Umeå

Den Förhistoriska Världen

Den förhistoriska världen är det tredje största museet i Sverige, när man räknar hur många riktiga fossil museet visar. Här finns mängder av t ex dinosaurier trilobiter, fiskar, växter, mammuttänder, sabeltandad tiger och delar av över 20 olika sorters dinosaurier som t ex Tyrannosaurus rex. Ett svenskt skapelsetromuseum i Umeå om universums, jordens samt livets uppkomst och historia, om tro och vetande. 

 

Föreningen GenesisFöreningen Genesis

Föreningen Genesis fokuserar på skapelsefrågan. Dagens evolutionistiska tankesystem som genomsyrar media, utbildning och litteratur är en av historiens största villfarelser, och därför har föreningen Genesis tagit som sin uppgift att bekämpa denna. För att uppfylla vårt syfte stöder vi oss på både Bibeln och vetenskapen och menar att de båda kunskapskällorna står i harmoni med varandra.

 

Mats Moléns hemsidaMats Moléns hemsida

innehåller korta fakta om vårt ursprung, en rättelse i förvillar-debatten, sidor om politik, kärlek och meningen med livet (etc) samt information om vad under­tecknad kan erbjuda i form av föreläsningar, böcker etc. Frågan är vad som är verkligt, dvs vad som är oberoende av vår tro.

 

ORIGO en film om ursprung

Noggranna forskare börjar tvivla på Darwins teorier om att vi härstammar från lägre stående varelser. Konstnärlig resa genom djur- och växtriket, blan levande och fossila former, där forskare lägger framnaturvetenskapliga fakta och tro om vårt ursprung. Svenska, 54 min.

God of Creation, Moody movie,

Moodyfilmer

Den som förstår engelska kan se på fler video om skapelse - evolution - vetenskap. Alltså ännu mer skapelse och vetenskap som går hand i hand.