Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Enkel kristen undervisning från bibeln om profetsia, Jesus, Gud, kristet, kristna och bibel tro från bibeln.tv.Profetsia och kunskapens ord

Det profetiska är fantastiskt - Simon Ådahl

Ord direkt in i människors liv som är övernaturliga - från Herren själv. Simon berättar om situationer där Gud talat in i människors liv. En gång gick han förbi en man och sa plötsligt "Svaret är Estland!" Mannen blev tokförvånad och berättade att han just bad om vägledning gällande om han ska sända sina hjälpsändningar till Estland, Lettland eller Litauen. Fler vittnesbörd i detta klipp.

Apostlagärningarna i Halmstad

Simon Ådahl och Örjan Armgren berättar om ett tillfälle när Gud talade in i människor och sa saker som de var helt ovetande om. Det resulterar i att en tjej kommer till tro. Plötsligt skriker en man "Lyssna inte på de här två, de talar om Jesus!".