Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

Dela

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Bibeln talar om andliga nådegåvor .Enkel kristen undervisning från bibeln om Jesus, Gud, kristet, kristna och bibel tro från bibeln.tv.De andliga nådegåvorna

Paulus berättar i sina brev om de andliga nådegåvorna. Jesus pratar om den helige ande, Hjälparen. Jesus levde sitt liv tillsammans med och ledd av den helige ande. Överallt där Jesus gick fram var gåvorna i funktion. Du kan läsa bibelns egna ord om nådegåvorna i 1 Kor 12 och Rom 12.

Det är Gud själv som är i funktion i gåvorna. Den helige ande ger också någon särskild gåva åt var och en.  Genom att söka Gud kan vi bli utrustade med dessa men de kan också finnas hos personer utan att de tänker på det själva.

"De andliga nådegåvorna" - Himmelska poänger

I nya testamentet beskrivs de andliga nådegåvorna. Ingvar Hörnvall tar oss med på ett litet bibelstudie om dem. Inspelat i Västerbotten, svenska.

Örjan Armgren - Profetiska tilltal på ett 40-års kalas

Örjan Armgren berättar här om hur han fick profetera in i folks liv och säga dem saker han inte kunde veta på ett kalas. Bland annat sa han till en kvinna att Gud hade tagit hand om hennes aborterade barn och att en man hade blivit övergiven av sin far men att Gud vill vara hans himmelske pappa.

Simon Ådahl - När Kling och Klang profeterade i baren

Simon Ådahl berättar om hur han och hans kompis Örjan (aka Kling och Klang) var med om ett väckelsemöte i en bar i USA. De profeterade saker de inte kunde veta om människor, många osannolika saker inträffade och tre stycken tog emot Jesus.

Simon Ådahl - När Gud talar till män med spetskompetens

Simon Ådahl talar om vad Gud gör i Sverige. Simon berättar han om hur han profeterade in i två mäns liv, dvs. sa dem saker han egentligen inte kunde veta, saker som Gud uppenbarade för honom där och då. Framgångsrika medelålders män med spetskompetens är väldigt svåra att tala om Jesus med, men när man använder den Helige Andens övernaturliga gåvor går det mycket lättare, är hans budskap.

 


 

En dela med dig stund, var och en delar vad som ligger på hjärtat.När ni samlas har var och en något att ge: en psalm, ett ord till undervisning, en uppenbarelse, ett tungotal, och en uttydning. Låt allt bli till uppbyggelse.

I Kor 14:26