Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

Dela

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Enkel kristen undervisning från bibeln om att Jesus kommer tillbaka, Gud, kristet, kristna och bibel tro från bibeln.tv.Jesus kommer tillbaka

Det har du säkert hört någon gång att Jeus ska komma tillbaka och under konfaläget kanske du sjöng "Soon and very soon, we are going to meet the King". Visst har det blivit lite tyst i de kristna leden om Jesu tillkommele. Som kristen är det en underbar händelse att se fram mot. Då ska vi få se honom som han är i stålande härlighet. Detta tillfälle är som när bruden planerar och väntar på sitt bröllop.

Soon and very soon - Andrae Crouch and Jessy Dixon

Homecoming friends från Bill & Gloria Gaither performing Soon and Very Soon

Hur ska det gå till när Jesus kommer?

Ja, riktigt hur det ska gå till vet vi inte i detalj men bibeln har gett oss väldigt tydliga beskrivningar hur det kommer att se ut i världen då. Där står det att vi ska vänta för vi vet inte exsakt när det ska hända. Guds ord är mycket tydligt och klart och säger också att vi ska glädja oss över att Jesus kommer snart tillbaka. Vi är den generation som lever närmast Jesu återkomst till jorden.

Förutsägelser som Jesus gav oss som tidstecken inför Hans återkomst - Stanley Sjöberg

Stanley Sjöberg talar om tidstecknen innan Jesus kommer tillbaka i Webbkyrkan.com.  

Uppryckandet vid Jesu tillkommelse - Stanley Sjöberg 

Det som beskrivs i Bibeln om att Jesus kommer tillbaka - Vad händer egentligen vid detta möte. Kristenheten har lite olika uppfattning just när själva uppryckandet kommer att hända men Jeus egna ord är tydliga och klara. Undervisning av Stanley Sjöberg  i ett program från Webbkyrkan.com. 

 

Jesu tillkommelse, Jesu kommer tillbaka. Ur kristet perspektiv en verklighet som bibeln talar om i det profetiska ordet.

Är vi den sista generationen innan Jesus återvänder?

I DN påskaftonen 2013 kunde man läsa om att ungefär hälften av USA:s kristna tror att Jesus kommer tillbaka inom 40 år.  

Undersökningen är inte sensationell på något sätt. En likande undersökning som Pew gjorde bland Afrikas kristna, visade att det var hela 61 % som trodde att Jesus kommer under den nuvarande generationens livstid. Man kan se denna tro som baserad på de tidstecken som Bibeln ger för Jesus återkomst, att dess nu lyser med klarhet i vår tid. När budskapet om Jesu återkomst och tidens tecken förkunnas väcks människor över insikten att vi lever när Jesu återkomst. Tyvärr kan vi konstatera att i Sverige är det många som knappast har en aning om de profetiska skeendena som är förhanden. Det kan tillskrivas den uteblivna förkunnelsen om detta. Sverige har hamnat på efterkälken när det gäller andlig vaksamhet.