Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

Dela

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Enkel kristen undervisning från bibeln om att Gud är god,  Jesus, kristet, kristna och bibel tro från bibeln.tv.Gud är god

Bibeln talar om en god Gud. Han vill ge oss goda saker. Han växlar inte i humör så att han ena dagen tänker ut fina saker åt dig och mej och nästa dag tar tillbaka det. Nej, hos honom finns ingen växling mellan ljus och mörker. I Jeremia bok kan vi läsa hur Herren tänker om oss: Jag vet väl vilka tankar jag har för dig nämligen fridens tankar och inte ofärdens.

EL SHADDAI - Amy Grant  

En underbar sång om Guds godhet

El shaddai, El shaddai, El-elyon na adonai, Age to age youre still the same,By the power of the name. 
El shaddai, El shaddai, Erkamka na adonai, I will praise and lift you high, El shaddai.

Ingvar Hörnvall, Hörnsjö, Västerbotten. Himmelska poänger - kristen undervisning. "God är god (Gud är god)" - Himmelska poänger. 

I bibeln kan vi lära känna en god Gud. Ingvar Hörnvall berättar om Guds karaktär. Svenska.


Smaka och se

Smaka och se att Gud är god är utmaningen som David ger oss. Det är väl sant om jag inte smakat kan jag inte veta hur det smakar. Endast den som känner Herren vet hur han verkligen är. När det gäller maträtter så har vi inga problem att smaka, snarare tvärtom, vilket ger några kilo extra... Men när det gäller Gud så finns det alla möjliga uppfattningar och det märkliga är att de mest skiftande uppfattningarna kommer från dem som inte känner honom. Mitt råd är att lära känna honom. Hur gör man det? Läs i bibeln vem han är och umgås med honom genom att börja spendera tid med honom och prata med honom.

Smaka och se - Youngsters

En tankeställare ??