Himmelska poänger

Himmelska poänger ett kristet program med Ingvar Hörnvall från Hörnsjö. Ingvar pratar om kristen tro och om olika ämnen. Han har en naturlig enkelhet i sin undervisning från Bibeln. Ingvar Hörnvall är ingen man som sätter sig på en pedistal och låter pekpinnen gå. Hans relation till Herren själv är tydlig när han delar med sig i de kristna avsnitten - Himmelska poänger. I Himmelska poänger väjer Ingvar inte för det som kan verka vara kontroveriellt eller svåra saker att prata om i livet. Bra kristet innehåll och undervisning som är inspelade nära Ingvar Hörnvall gård i Nordmaling, Västerbotten.

 

Lättsam kristen undervisning

Det finns nåd att börja om på nytt efter en skilsmässa! Hur ser Gud på en skilsmässa? Kristen undervisning i två delar.

Ingvar berättar om sina drömmar. Himmelska poänger handlar denna gång om drömmar ifrån Gud. Gud har en uppgift för alla.

Överraskande graviditet - hur gick det? En verklighetsskildring om upprättelse berättad av Ingvar Hörnvall.

Ingvar Hörnvall berättar historier från verkliga livet, himlen och evigheten. Avsnittet handlar om hur viktigt det är att lära känna Jesus. 

Drömmar, visioner och löften.

Byt kalsonger - himlen & evigheten

Det finns nåd också vid en skilsmässa

Full upprättelse - oväntat gravid

Drömmar, visioner och löften
Byt kalsonger
Det finns nåd vid en skilsmässa
Den fulla upprättelsen

Religiös eller kristen? Har vi kristna ett kristet utseende eller ett förvandlat liv ? En historia från verkliga livet berättad av Ingvar Hörnvall.

Enkelt och övertygande pratar Ingvar i detta avsnitt i Himmelska poänger om Guds godhet. Undervisning ur bibeln och Ingvar Hörnvalls egna låtar.

Vi ska inte försöka bevara och hålla fast vid det som har varit. Istället ska vi flöda i det Gud vill idag, på det sätt som han vill använda just oss.

En historia för länge sedan gjorde stort intryck för Ingvar Hörnvall. Han delar med sig  tankar och minnen. En episod av Himmelska poänger om förändring.

God (Gud) är god -Himmelska poänger

Att välja rätt tunna - att bli en kristen

Den religiösa människan

Bygg inga hyddor - våga förändring

Gud är god
Att välja rätt tunna
Den religiösa människan
Bygg inga hyddor

 Ingvar Hörnvall delar med sig av tankar om våra bibliska hjältar. Dom som är våra största förebilder gjorde faktiskt oerhörda misstag. 

Ledas av anden - Våga låta Gud använda dig. Ingvar Hörnvall delar tankar om sin kristna tro. Han berättar hur han blev manad att göra en musikvideo.

Himmelska poänger handlar om tiondegivande och att vi inte ska leva i lagen, när det handlar om givande. Och så en historia förstås...

Ingvar Hörnvall har sin bibeln har han med sig. Under kafferasten i skogen delar han med sig ur Bibeln om Guds syn på alkohol.

Vinden blåser vart den vill 

Vad säjer Gud om alkohol ?

Upprättelse från klantiga misstag

Tiondegivande

Vinden blåser vart den vill
Vad Gud säjer om alkohol
Dom gjorde också klantiga misstag
Tionde
Vår självbild
Den sönderbombade staden 2 delar
Fem bröd och två fiskar
De andliga nådegåvorna

Vår identitet & självbild

Den sönderbombade staden 

Fem bröd & två fiskar - använd av Gud

De andliga nådegåvorna

Ta vara på den gåva du fått. Känner du dig otillräcklig så finns en stor potensial för Gud är på din sida och hjälper.  Av Ingvar Hörnvall.

Ingvar Hörnvall pratar om vår självbild samtidigt som har kokar kaffe på en tjärstubbe. Himmelska poänger ett kristet program.

De andliga nådegåvorna. Ingvar Hörnvall berättar hur han som ung sökte dessa i Bibeln. Är det svårt eller är det något naturligt?

Gud vill hela ditt inre - Himmelska Poänger handlar denna gång om en människas trasiga inre. Hur vi kan se på Guds löften mitt i omständigheterna.