Transformations - film

Transformations är en film om hur Gud svarar på bön och förändrar städer idag. Nyckeln till väckelse och förvandling är enat bön och lovsång av Guds eget folk.

Transformation, andlig väckelse är som ett vattendrag. Det tar tid att nå sin destination. Men när det gör det, förändrar dess intensiva värme och omvandlande kraft allt i dess väg. Det är Guds rike som har kommit till jorden fullt ut. Det finns inget är mer härligt eller skrämmande. Följ med värd George Otis, Jr. på en anmärkningsvärd resa till randen av denna omvandlande flod. Besök Uganda, byarna i den kanadensiska Arktis, och titta tillbaka på den omvandlande naturen i Hebriderna. Det är ett föredöme hur Sverige och ditt land kan blir förvandlat genom Guds kraft!

se film transformations

Klicka på bilden se film av George Otiz

Film Transformations

Transformations del 1

George Otis tar oss med till fyra platser där bön till Gud förvandlat staden. En film som för oss till Cali Colombia, Kiambu Kenya, Hemet California, Almolonga Guatemala. 

Transformations del 2

Väckelse är som ett vattenfall. George Otis, Jr tar oss med på en märklig resa till denna förvandlande ström. Besök nationen Uganda, byarna i kanadensiska Arktis, och ta en titt tillbaka på transformerande karaktär Hebriderna väckelse. 

Transformations

Två filmer om sex platser med väckelse; Cali Colombia, Kiambu Kenya, Hemet California,

Almolonga Guatemala, inuitbyar i Arktis och Hebriderna.

  • Programledare George Otis

  • Talat språk engelska

  • Automatisk text till svenska finns

    • Inspelad 2001

    • Del 1 - 60 min & Del 2 - 77 min

   Start / Dokumentär / Transformations