Simon Ådahl

Simon Ådahl och Örjan Armgren bodde grannar. Simon gick i kyrkan och trodde inte att Örjan var intresserad av kristen tro. Så en dag möts dom i kyrkan, Örjan har blivit frälst. Något rörde Simons hjärta när Örjan sa att - Jesus är det bästa som hänt mej. Det blev början på en gemenskap mellan de två. Simon han öppnade upp sitt hem för bön och så blev dom två grannar som går med Gud.  Idag reser Simon Ådahl och Örjan Armgren runt i Sverige och berättar om Gud. Deras vittnesbörd är kantat av övernaturliga händelser som på bibelns tid.

Simon Ådahl är född i Finland och kom till Sverige på 60-talet med sina föräldrar och fem syskon. Musiken blev en stor del av hans liv redan som väldigt ung. Han ville skriva kristen popmusik, men kyrkan var på den tiden helt främmande för den typen av musik. Det blev istället så att Simon åkte runt i kyrkor tillsammans med syskonen Dan och Frank och framförde lugnare sånger. Chansen att spela kristen pop och rock kom några år senare då bandet Edin-Ådahl bildades. Simon och hans yngre bror Frank Ådahl slog sig ihop med bröderna Lasse och Bertil Edin. Under 15 år spelade de ihop och spelade in 8 skivor. Höjdpunkten skedde 1990 när de vann Melodifestivalen med låten "Som en vind". Efter detta har Simon spelat in egna soloskivor. En av hans mest kända låtar "Jag tänker be för Sverige" har under våren spelats in i en ukrainsk version - Jag tänker be för Ukraina. Simon har blivit ett känt ansikte när han turnerar runt i Sverige, då gärna med sin vän Örjan. 

Simon Ådahl & Örjan Armgren

Klicka på bilden och se Simon & Örjan, berättelser om övernaturligt profetiskt liv.

Vem är Simon Ådahl & örjan armgren?

Simon Ådahl

Sångaren Simon Ådahl lämnade kyrkans värld som en bitter och besviken man efter en personlig kris. Han svor på att aldrig mer sätta sin fot i en kyrka. Ett dramatiskt möte med Gud startade en process där förlåtelse blev nyckeln till en personlig relation med Gud. Numera kryddas hans vardag av komiska och dramatiska händelser men framförallt övernaturliga. Vill du läsa mer om Simon Ådahl liv som musiker så rekommenderas hans bok "Den oväntade resan".

Örjan Armgren
Örjan lämnade sin chefsposition på ett svenskt storföretag efter en tids andliga sökande som så småningom ledde till ett omvälvande möte med Gud. Det blev en livsupplevelse och han anser att Jesus är det bästa som hänt honom. Idag går han med Gud och får förmedla kunskapsord rakt in i människors livssituation. Tillsammans med Simon reser han runt i Sverige och får se många unika ingripande av Gud.

Simon & Örjan - Spellista

  • Simon Ådahl berättar om sitt liv med Jesus

  • Örjan Armgren om att möta Gud mitt i livet

  • Två grannar, olika avsnitt - Himlen TV7

  • När Kling o Klang profeterade i baren

  • Asiatisk profetisk aktivism

  • Profetiska tilltal på ett 40-årskalas

  • När Gud talar till män med spetskompetens

  • Hel och fri 

  • Det här har ateister väldigt svårt att förklara

  • Det profetiska är fantastiskt! 

  • Apostlagärningarna i Halmstad

Simon Ådahl och Örjan Armgren var två grannar

Simon och Örjan var grannar, hade barn som gick på samma dagis och de pratade hockey och annat vardagligt - som vanliga människor gör. Helt oväntat möts de i Frälsningsarmens lokal. Örjan säger då att han blivit kristen. -"Va, har du?" kommer det chockat från Simon. Att grannen blivit frälst är var omöjligt för Simon att tänka sig. Då säger Örjan: "Simon. Jesus är det bästa som kan hända dig." Det blev början på en oväntad relation och en raketstart på en gemensam tjänst för Herren och har även resulterat i flera böcker och inspelningar av uppskattade programserier ex "Två grannar" på www.himlentv7.se.

Genom att dela med sig av sina upplevelser som de fått vara med om så vill Simon och Örjan visa på hur enkelt allt kan bli när ”Gud får göra jobbet”. Vi har inte fått mer än andra troende för det finns inga andliga superstjärnor. Idag får de vara med om massor med övernaturliga ingripande som de själva får se att Herren gör. På ett intressant och roligt sätt berättar de om sina upplevelser. De vill uppmuntra alla kristna att gå ut till människor runt omkring och att vara beredda att Herren vill använda dem i vardagen.

Start / Vittnesbörd / Simon Ådahl