Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

Dela

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Sevärt i norrSevärt i norr. Kristna resetips i norra Sverige och Finland. Om kristen tro, bibeln, Gud och Jesus.

Sevärt i norr är inspelade kristna resetips från norra delen av Sverige och även ett avsnitt från norra Finland. Resetipsen har på sitt unika sätt ett kristet innehåll. De är mycket attraktiva utflyktsmål att besöka och vissa ger guidade turer.

Undret i Keminmaa - medeltidspräst Nikolaus Rungius predikar idag

Nikolaus Rungius levde på 1600-talet men han predikar fortfarande i Keminmaa gamla kyrka. Platsen har blivit ett av norra Finlands största sevärdheter. Hör den märkliga berättelsen. Del 1 i serien "Sevärt i norr". Svenska 15 min.

Kristinebergsgruvan - Kristusbilden i Underjordskyrkan, Kristineberg

Här får du besöka Underjordkyrkan i Kristinebergsgruvan. Guiden berättar om en händelse i gruvan där en Kristusbild kom fram vid en sprängning 1946.  Inspelat i Underjordskyrkan i Kristineberg, Västerbotten.Del 2 i serien "Sevärt i Norr". Textat för hörselskadade, svensk text, subtitles english. 

Kyrkstugelivet i kyrkstaden. Öjebyns kyrkstad.

Kyrkstugelivet i kyrkstaden utgjorde en del av det gamla samhället. Tron på Gud och bibeln var en naturlig del av vardagen. Vi får besöka kyrkstaden och i den här filmen får du veta mer samt höra intervjuer från de som minns. Inspelat i Öjebyns kyrkstad och Norrfjärdens kyrkstad. Detta är del tre í serien "Sevärt i norr". Svenska 29 min. 

Havbadskyrkan - Piteå Havsbad

PIteå havsbad utanför Piteå har en helt eget litet samhälle. Här finns till och med en kyrka. Här får du ett smakprov på en kväll i Havsbadskyrkan "Så blev mitt liv" med rockpastor Kenneth Sandström. Gösta Degerman intervjuar Kenneth Sandstöm om hans liv fram till nu. Svenska 28 min.