Kristna vittnesbörd

Kristna vittnesbörd och livsberättelser om hur Gud presenterat sig för människor på olika sätt. Vittnesbörd som handlar om ett speciellt ögonblick som blev avgörande för att bli kristen. Under de olika länkarna hittar du flera filmklipp med människor i olika åldrar som delar med sig av sin tro. Lyssna till deras vittnesbörd så får du höra vad de har att säja.

 

Se kristna vittnesbörd

Vittnesbörd av olika personer som berättar om sin livsavgörande ögonblick när de fått möta Jesus.

Kristna vittnesbörd av människor som fått sina liv förvandlade av Jesus. Det är frihet från droger, fruktan, missbruk, ensamhet, bönesvar. 

Nära döden upplevelse är vittnesmål om vad som finns på andra sidan. Många upplever att de färdas genom en tunnel. 

Kristna livsberättelser och vittnesbörd. Det är dokumentär med ett kristet budskap. Kristen film och video av Maria Nilsson.

Fler vittnesbörd

Kristna video

Vittnesbörd swe sub

Näradödenupplevelse

Vittnesbörd
Kristna video
Vittnesbörd engelska
Nära döden upplevelse
Bohuswind
Livsförvandlingen
Concorde

Simon & Örjan

Bohuswind

Livsförvandlingen

Concorde

Från olika delar av Sverige intervjuas människor. De har olika livsbakgrunder men de har ett gemensamt att de fått sina liv förvandlade.

Simon Ådahl och Örjan Armgren reser runt och berättar om Gud. Deras vittnesbörd är kantat av övernaturligt profetiskt liv som på bibelns tid.

En en kristen programserie med vittnesbörd från Charis-media. Carl-Olof Gustavsson har producerat Concorde i över tio  år.

Bohuswind är inspelat i skärgården på västkusten. Vi möter personer som berättar om hur de fann en gudstro, en tro på Jesus.  

Simon och Örjan