Your browser version is outdated. We recommend that you update your browser to the latest version.

Två grannar berättar. Boktips på bibeln.tv - kristen hemsida med film, bibel.

BOKTIPSET
Två grannar berättar

Simon Ådahl
Örjan Armgren 


Be, så ska du få. Sök så ska du finna. Klappa på så ska det öppnas.

Matt. 7:7

Dela

bibeln.tv

Ny hemsida med kristet budskap. Kristen film och dokumentär, vittnesbörd, video, restips. Kristna länktips, suduko och givetvis bibeln online. 

En sida om Gud, Jesus och människor som möter honom - utseende spelar ingen roll.


Till Jesusfilmen på svenskaKlicka på bilden för att se JESUSFILMEN


SERIEBIBELN.COM

Kristen hemsida för barn

Seriebibeln kristen hemsida för barn! Här finns massor med kristen film, video, serier, pyssel, recept, målarbilder, kristna barnprogram och mycket mer... för alla som har barnasinnet kvar. 


Dagens sudoku nytt för varje dag att lösa.


Gott & blandat - kristna filmerKristen film om bibeln, Gud och en levande tro på Jesus. Maria Nilsson är producent till video på denna sida och har även hemsidan bibeln.tv 

Kristen film och video gjorda av Maria Nilsson. Det är dokumentär med ett kristet budskap. Kristna sång inslag. Vittnesbörd från Havsbadskyrkan i Piteå.

Flavia Alves livsresa - Brasilien till SverigeVitnnesbörd av Flavia Alves livresa Brasilien till Sverige om hur hon fann Jesus och blev en kristen.

Flavia Alves berättar om hur hon blev fri genom kraften i Bibeln. En märklig kristen berättelse om ett nytt liv i Sverige och med Jesus. Ett kristet vittnesbörd om en levande tro på Gud. Svenska. Inspelat på Storstand, Öjebyn, Piteå  2013


Eva Söderström - konstmissionär från BodenKristet vittnesbörd om tro, Gud och bibeln. Eva Söderström är en kristen konstmissionär som åker runt i kyrkor och vittnar om Jesus.

En konstnär som funnit sin egen väg är konstmissionären Eva Söderberg. Hon åker över hela landet med sina målningar speciellt populärt har det blivit i kyrkorna. Hon berättar om hur hon blev fängslad av Jesus och blev en kristen. Inspelat på Storstrand, Öjebyn, Piteå under Nordeldskonferensen 2013. Svenska.


Hallelujah inspelat på den kristna kursgården Storstrand, Öjebyn, Piteå.Hallelujah på piano - Gustaf Forsberg Limiaga

Gustaf Forsberg Limiaga spelar underbart på piano. Leonard Cohens Hallelujah. Inspelad under Nordeldskonferensn 2013. Storstrand, Öjebyn, Piteå.


Ny generation teamare berättar om skolgrupper 

Ny generation är en kristen organisation. De vill föra Gud och Bibelns kristna budskap i i Sveriges skolor.

Möt Linda Grön och Jenny Olofsson från NY GENERATION. De jobbar som teamare på ny generation och har på sitt hjärta kristna skolgrupper. De brinner för att föra ut ett kristet budskap om Jesus i skolan. Svenska.


Ingen annan är som du - Ester Eriksson

Kristen sång, Ingen annan är som du. Handlar om människan, Gud och tron.

Ester Eriksson 8 år sjunger "Ingen annnan är som du". Ackompangerad på gitarr av Thomas Eriksson. Inspelad på Storstrand, Öjebyn under Nordeldskonferensen 2013 - Piteå. Låten är skriven av Micke Fhinn. Svenska.


Alla kan glädja någon - en film om Kajsa Nilsson

Hoppet stjärna är en kristen hjälporganisation som har många understödjare i de kristna kyrkorna. De arbetar med fadderbarn och hjälpsändningar. Rapport direkt från julklappsverkstan. Glädje sprids i Lettland när julklappar når fram till barnhemmen genom kristna hjälpsändningar med julklappar och mat. Möt Kajsa och hennes fadderbarn.  Svenska.