Kristna Poddar

Bra kristna poddar som du lätt kan lyssna på när du vill. Kristen podd med samtal om kristen tro som inspirerar och uppmuntrar. Vi listar ett antal podcasts som du kan testa. Du kan gratis ladda ner dem och lyssna på jobbet, när du kör bil, under träningen eller var som helst. Podcasts på svenska först och längre ner hittar du några på engelska.

Kristna poddar - Sverige

 
5 minuter med gud

En andaktspodd med nytt avsnitt varje fredag. Sebastian Stakset och Hanna Simonsson har lite tankar kring ett bibelord och avslutar med bön.

Bibeln på ett år

Tanken var att läsa bibeln på ett år, nu borde namnet vara "Bibeln på några år". Kristen podd där vi läser från gamla och nya testamentet. 

Framåtlutad med simon holst

Podd med Simon Holst för ledare och andra inom kyrkans värld. Samtal om olika ämnen inom församling, ledarskap, tro och vision.

FRikyrkopodden

Lyssna till historiens vindslag över frikyrkorörselsen i denna kristna podcast. Albin Larsson tar oss med i olika skeenden i Sverige.

Genisis podden - tro & vetenskap

Om evolution kontra skapelsetro. Lyssna till argument och kritik om detta ämne. Kristen podd som görs av föreningen Genisis.

Grundkurs i kristen tro

En podd för dig som är nyfiken på kristen tro. Passar dig som är sökare, är alldeles ny i tron eller bara vill veta mer.

Helt ärligt med sebastian stakset

Sebastian Stakset möter personer på ett personligt plan med samtal om livet, vändpunkter, mörker och ljus.

Israel podden

Bra podd om landet Israel och det judiska folket. Möt gäster och låt dig inspireras av judarnas historia och var uppdaterad vad som händer nu.

Människovärdespodden

En podd om människovärde och abort. Hur går debatten i dessa frågor idag? Poddens gäster belyser frågan om det unika människovärdet.

Nette & gabbe - föräldrapeppen

Möt Nette och Gabbe i frågor kring äktenskap, barn utifrån en kristen syn. Podcast med intressanta erfarenheter på trons väg.

OAS podden

Oasrörelsens podcast som handlar om kristen tro. Undervisning utifrån bibeln, inspirerande samtal med människor.

samtal över gränsen

Simon Ådahl och Örjan Armgren pratar med Robert Murphree i Norge om att gå med Gud. Lyssna till historier från deras liv.

Tro & Livsstil

En kristen, vardagsnära podd om Bibeln. Passar både folk i kyrkan eller dig som funderar på tron. Pratare är Heman och Irena.

uppgörelsepodden

Hur ser vägen framåt ut idag för frikyrkan? Podd med gäster som försöker ta sig an den frågan. Mycket handlar om ärlighet och tålamod.

veckans nyheter

Podd med nyheter från Världen idag.  Sara Andersson och Sven Almkvist pratar kring veckans händelser ur en kristen synvinkel.

Vois podden

Heman och Irena poddar om kristen tro och om Bibeln. Podden vill hjälpa dig att växa till i din tro. 

 

Kristna poddar - engelska

Klicka på flaggan för att se

Bill Gaither - more then the music

Bill Gaither intervjuar kändisar och inspirerande personligheter. Samtalar om milstolpar i deras liv och berättelser i och utanför rampljuset.

Girls gone bible

Angela Halili och Arielle Reitsma tar med Jesus i allt och livet meningsfullt. Ett par ofullkomliga flickor som tjänar en helt perfekt Gud.

Sid Roth - it's Supernatural

Sid Roth intervjuar människor som har upplevt förvandling, andliga upplevelser, helande, mirakler och personliga möten med Gud,

The Good News Podcast with Jamie Holtom

Lyssna till inspirerande feelgood historier o möt människor som stått upp för en sak och vardagshjältar. Lyssna och låt det influera ditt liv.

The kindness podcast

Nicole Phillips vill använda vänlighet för att övervinna livets svårigheter. Hon sprider budskapet om medmänsklighet.

The secret place

Podd med Carew Ellington. The secret place är tankar, idéer och råd som kommer från min tid med Gud på den hemliga platsen.

The voice of martyrs - VOM

Todd Nettleton delar vittnesbörd om bröder och systrar som lider för sin tro på Kristus. VOM hjälper förföljda kristna runt om i världen.

what the prophets says with emma stark

Emma Stark och Sam Robertson tar upp viktiga frågor som rör Guds röst. Med förlösande stil uppmanas du att ta de rätta stegen i ditt liv. 

wow god stories

Lisa Williams och Ann Sorenson delar wow-stunder med gud. Dessa omvälvande ögonblick bygger upp vår tro och förvandlar oss.

Bra Kristna poddar

Kristna poddar ger en ny tillgänglighet för dig som kristen. Välj ett ämne du är intresserad av och få inspiration. Här hittar du ett brett urval av populära podcast som tar dig på en resa av tro, hopp och tröst.

Bra kristna poddar gör att du kan luta dig tillbaka och låt deras röster fylla ditt sinne med uppbyggande samtal, debatt och nyheter. Oavsett om du letar efter daglig andakt, teologi, äktenskapsråd eller tro i vardagen.

Lyssna till Kristna poddar

  • Lyssna till livsskildringar
  • Uppmuntrar dig
  • Får dig att växa i din tro
  • Bibeln i centrum
Start / Kristen media / Kristna poddar