Kanal 10

Kanal 10 Sverige

Kanal 10 är en kristen tv kanal i Sverige. Programmen sänds på svenska eller engelska med textad svenska. Upptäck en inspirerande värld med trosstärkande program. Det är dokumentär, undervisning, sång, studio program, nyheter, matprogram och barnprogram allt baserad på budskapet om kärlek, hopp och tro! Den kristna kanalen erbjuder en unikt utbud som berikar din andliga resa. Oavsett om du är gammal eller ung – så kan du hitta något för dig i kanalens breda utbud.

Kanal 10 Sverige är den största svenska kristna tv-kanalen ser du enkelt online. De sänder hela dygnet, 24 timmar. Se den i din dator live som webb tv, via parabol eller app. Den kan också ha en kanalplats i din tv leverantörs utbud.

Se kanal 10 - klicka på bilden

Kanal 10 - kristen tv kanal

Kanal 10 startade redan den 11 februari 2005 av Tommy Josefsson från Helsingborg. Efter drygt ett år hade han ingen möjlighet att driva kanalen vidare. Kanalen flyttade då till Älmhult och Börje Claesson sände det första programmet från Älmhults studion den 26 maj 2006. Bland de som bidragit i programmet från starten kan nämnas Tommy Lilja, Per-Åke Eliasson, Frank och Simon Ådahl, Cymbaltv och Lindbergarna.

Kanal 10 Sverige har ett brett utbud av kristna program som har en förankring i kristen tro. Programutbudet är allt från filmer, barnprogram, undervisning, nyheter, gudstjänster och förböns program. En gång varje månad har de en vecka med cafékvällar. Det är musik, intervjuer med mera som körs live från studion i Älmhult.

Kanal 10 är en allkristen kanal som vill sprida evangeliet. Det är brett utbud av program allt ifrån svenska kyrkan till frikyrkor i Sverige. Kanalen sänder hela dygnet alltså 24 timmar. Varje dags program är 8 timmar och det upprepas tre gånger under ett dygn. Så ett program du ser på kvällen kan du också se på natten.

Fakta om Kanal 10

  • Svensk kristen tv kanal
  • Gudstjänster och undervisning
  • Stark förankring i församlingslivet
  • Allkristen & ekumenisk kanal
  • Cafekvällar, barntv & matprogram
  • Huvudstudio i Älmhult
  • Börje Claesson är ansvarig
  • Ägare - Kanal 10 Media AB

Start / Kristen mediaKristen tv / Kanal 10