Cornelia Forsberg

Cornelia Forsberg är uppväxt i Gnosjö och redan som mycket ung fick hon uppleva Guds närhet. Hon har upptäckt Guds ledning i många saker, även när hon inte förstod det. Cornelia har startat Hope For This Nation. Hon är pastor och har varit ungdomsledare i Smyrnakyrkan i Göteborg.

cornelia Forsberg - Hope for this nation

Klicka på bilden för att se

Cornelia Forsberg - ledare för Hope for this nation

Cornelia Forsberg mötte mötte Gud som barn och det förändrade hennes liv. Hon är idag ledare för organisationen Hope For This Nation. Hon reser från stad till stad i Sverige och berättare om att Sveriges framtid är gud och att han vill förvandla Sverige. En del nya lovsånger har hope for this nation gjort. Kanske du har hört någon sångerna av Sanna Välipakka och andra i lovsångsteamet?


Cornelia upplevde att hon skulle börja be med en vän och att något skulle förlösas. Det blev en nyckel som blev starten för ett skeende. En annan viktig händelse var att Cornelia fick ett möte med Gud när hon var på väg hem en kväll. Hon upplevde en kompakt närvaro av Guds kärlek. En läkedoms process startade i hennes inre och löste henne från saker som hon inte ens visse om att hon behövde bli löst från. 

Cornelia Forsberg och Hope for this nation tror på väckelse i Sverige. Hope for this nation-teamet reser till olika orter. Där har de tillsammans med kristna på orten; lovsång, undervisning, förbön, träning och evangelisation. Det är ett ekumeniskt team med människor från olika sammanhang och delar av Sverige. Alla ha

Teamet kring Hope for this nation är människor från olika delar av Sverige, olika samfund och olika kyrkor men som tillsammans delar samma hjärta och vision om ett förvandlat land.

Hope for this nation - låtar

Några låtar från Hope for this nation.

  • Vårt land ska bli helig mark

  • Tack

  • Ta allt

  • Det händer igen

  • Ära

  • Jag är stilla

    • Vi säger ja

   Start / Dokumentär / Cornelia Forsberg