Carl-Gustaf Severin

Carl-Gustaf Severin har större delen av sitt liv rest runt i världen. Redan som ung upplevde han Guds kallelse att predika. Han kom att bli en nyckelperson när Ryssland öppnades och tillbringa många år med att resa in och ut i landet. Hans förkunnelse präglas av enkelhet och hans humor gör honom till en lätt lyssnad och rolig talare. Klicka på en bild kan du se en program med honom. Längre ned på sidan kan lyssna till olika ämnen.

program med Carl-Gustaf Severin

Vi möter Carl-Gustaf Severin

Carl-Gustaf och Monica Severin är gäster hos norska kanal 10 kväll. Christina Andersen samtalar om deras liv.

Hjältar i guds rike

Carl-Gustaf Severin har Ryssland i sitt hjärta. Se intervjuserie om hans resor i Ryssland märkliga under och Guds ledning.

Intervjuer - Carl-Gustav serverin

Möt Carl-Gustaf Severin. Spellista; Ryssland stal våra hjärtan, Andens ledning. Fri från fruktan, Hjärta för mission, Evangelisten.

Urgammal tro för en modern tid

Carl-Gustaf Severin hur gammal tro passar för dagens Sverige. En mini resa genom Bibeln i fyra delar.

Lyssna till Carl-Gustaf Severin

Carl-Gustaf Severin är en missionär och evangelist som sedan 80-talet rest till olika länder. Då Rysslands gränser öppnades var Carl-Gustaf aktiv i Ryska Inlandsmissionen och många kom till tro i före detta Sovjetunionen. Som talare är han inspirerande och delar gärna med sig av sitt spännande liv. Genom att lyssna till honom så kan du få hopp och på ett enkelt sätt se Guds löften för dig.

 
Carl-Gustaf Serverin berättar

Filmklipp från TV Vision Sverige

Det finns ett därefter

Evangelicentret - Carl-Gustaf Severin

Var inte rädd - Bli fri Fruktan

Evangeliecentret - Carl-Gustaf Severin

Gud vill fånga dig i en vison

Livets ord - Carl-Gustaf Severin

Trons kudde - ett ord från Gud kan förändra allt

Livets ord - Carl-Gustaf Severin

Evangelist dag i örebro

Carl-Gustaf Severin och Birger Skoglund

Gud ser det stora i det lilla

Kristet center - Carl-Gustaf Severin

Alla kan rädda en själ

Lappis  - Carl-Gustaf Severin

Carl-Gustaf Severin och Sverige

Carl-Gustaf Severin är numera ett starkt engagemang för unga människor. Han reser runt i Sverige och andra länder tillsammans med sin fru Monica. Tillsammans med Sebastian Stakset har de deltagit i kampanjen "Det finns hopp" och rest ett stort mötestält för att evangelisera i svenska städer.

Böcker av Carl-Gustaf Severin

  • Ge oss nationerna
  • Ryssland stal våra hjärtan
  • Det är aldrig fel att vara helnykter

Mer om Carl-Gustaf Severin

Carl-Gustaf Severin har Ryssland i sitt hjärta. Ett tilltal från Gud ”Så in 40 miljoner för evangeliet i Ryssland på 4 år” startade Ryska inlandsmissonen 1989. Carl-Gustaf har fått vara med om märkliga under och Guds unika ledning. Carl-Gustaf Severin började resa på 80-talet över hela välden. Det började 1989 bakom järnridån, sedan exploderade arbetet genom ett evangelisations tåg som åkte kors och tvärs i hela Ryssland. Tåget var fyllt med ivriga evangelister och biblar. När han talar är han personlig och delar gärna upplevelser från sitt liv, exempelvis hur han kom till tro och fann sin fru Monika.

StartDokumentär / Carl-Gustaf Severin