Sebastian Stakset

Jesus har hjälpt Sebastian Sakset bort från kriminalitet och droger. Sebastian växte upp och uppväxten pekade inte åt rätt håll. Stakset  hamnade brott och drogmissbruk. En vändpunkt inträffade och han blev en kristen. Då lämnade han livet som brottsling och Kartellen bakom sig.

 

Sebastian Stakset - dokumentär

Klicka på bilden.

Sebastian Stakset

Vem är Sebastian Stakset ?

 

Sebastian Stakset står på Kärrtorps tunnelbanestation han har beslutat att ta sitt liv. Ett liv som kretsat kring hat, droger och brott. Snart kommer tåget och då ringer telefonen, det är brorsan Geir. Han svarar Sebbe kom hem och packa väskan. Det är klart –  Du har fått plats på behandlingshem, säger Geir i telefonen.

 

Sebastian står kvar när tågot rusar förbi. – Jag förstod att det var Gud som hade räddat mig, säger Sebastian Stakset som ser händelsen på perrongen som en vändpunkt i sitt liv mot Gud.

Sebastian Stakset var en känd rappare från gruppen Kartellen. Förutom det var han en drogberoende grov brottsling som fått fängelsestraff ett antal gånger.

 

Uppväxten i Bagarmossen utanför Stockholm gick snett. När Sebastian Stakset hamnade utanför började hans bana med småstölder som blev till grova brott. Han bar ständigt kniv och var beroende av droger. i hans uppväxt fanns ingen kristen tro. Men i hans raptexter kan man höra ett sökande.

 

Sebastian Stakset fann Gud för några år sedan. Han har fått ordning i ditt liv och det tackar han Gud för. Hans vittnesbörd om sin tro hörs klart över Sverige. Han brinner för att berätta om andra och hjälpa de som är utslagna till ett liv med Gud. Sebastian har grundat "Heart Of Evangelism" en organisation som genom kampanjer, media, musik och event vill visa på Jesus.